congressen

KPS Najaarscongres (Pensioen & de Politiek)

De doelstelling van het congres Pensioen en de Politiek is te komen tot een open gedachtewisseling tussen de deelnemers van de KPS en partijen die vanuit politiek of maatschappelijk belang invloed hebben op de ontwikkelingen van ons pensioenstelsel, zoals de politiek, ministeries, werkgeversorganisaties, werknemersorganisaties, pensioen- en verzekeringskoepels en overige (overheids)instanties. Zienswijzen, meningen en stellingen worden uitgebreid bediscussieerd aan de hand van een jaarlijks verschillend thema.

In 2017 organiseerde KPS in de CabFab het Najaarscongres met het thema Sturen de robots ons (met) pensioen? Technologie als kapstok voor eenvoud en maatwerk.


KPS Zomerbijeenkomst

De KPS organiseert vóór het zomerreces een bijzondere bijeenkomst die wordt afgesloten met een barbecue.

In 2018 stond het zomercongres in het teken van zelf doen: 'Doe, ervaar & innoveer'. Tijdens pensiontech workshops in de creatieve omgeving van de CabFab in Den Haag ondervonden de deelnemers hoe innovaties als blockchain, robotic process automation, growth hacking en community building werken en hoe je deze kan inzetten op het eigen werkterrein in de pensioensector. Gemeente Den Haag was dit keer cohost van het congres.

In 2017 was het thema: KPS viert de zomer. Tijdens deze bijeenkomst was er een inhoudelijk deel met pitches over Innovatie en een sportief deel met Pitch & Putt.

 

 

 

 

Actueel
7 december 2018 KPS Najaarscongres
lees verder »

vacatures pensioensector
lees verder »

 
| Postbus 44 | 3870 CA Hoevelaken | T 033 - 257 05 88 | info@kps.nl | www.kps.nl |