KPSKlankbordgroep

Klankbordgroep

Het KPS bestuur heeft het kennis- en netwerkplatform verrijkt met een klankbordgroep. Leden van de  klankbordgroep zijn: Jochem Dijkmeester, Jurre de Haan en Monique van der Poel.

Rol klankbordgroep

De rol van de klankbordgroep is sparringpartner te zijn van het bestuur. Vanuit de KPS-deelnemers ontvangt het bestuur waardevolle input bij de vele activiteiten die met en voor elkaar worden georganiseerd. Het is van toegevoegde waarde om daarnaast belangrijk ideeën op te halen bij professionals die meer op afstand van KPS staan en toonaangevend zijn in de pensioensector. Met hun inbreng verwacht het bestuur de activiteiten van KPS uit te kunnen bouwen en daarmee verder bij te dragen aan een positieve impact in de sector van ‘inkomen voor later’.

Slijpsteen voor de geest

De leden van de klankbordgroep worden uitgenodigd input te geven op strategische vraagstukken van KPS. Ook heeft de klankbordgroep ruimte voor eigen inbreng om proactief zaken aan te kaarten. Kortom de klankbordgroep ‘is slijpsteen voor de geest’ voor het bestuur van KPS met als doel de kwaliteit van de activiteiten verder te ontwikkelen en KPS op meer podia onder de aandacht te brengen. Daarbij staat samenwerking voorop. Dit sluit aan bij het credo ‘KPS kennis delen is vermenigvuldigen’ .