KPSRoderick Loeber

KPS-deelnemer sinds 2011
Werkzaam bij TOP-Advisory
Functie Risk Consultant  en eigenaar
Interview door Bestuurslid Mark Bakker

Roderick Loeber is tien jaar geleden lid geworden tijdens zijn toenmalige werk bij Ahold Pensioenfonds (APF). Daar ging destijds zijn baas (Ad van Dorssen) met pensioen. Hij was lid van KPS en Roderick heeft het lidmaatschap van hem over genomen. Hierdoor bleef de stroom van pensioenkennis vanuit en naar het Ahold Pensioenfonds behouden.

 

Wat trekt je aan bij KPS?

Ik vind de mix van theorie en praktijk erg leuk bij de KPS-bijeenkomsten. Er zijn vaak aansprekende en inspirerende sprekers, zowel uit de academische wereld, als vanuit het werkveld. En dat ik er ook PE-punten bij het AG voor krijg, is mooi meegenomen.

 

Ben je actief in werkgroepen?

Ik ben (co-)voorzitter van de werkgroep Jong & Oud geweest. Erg leuk en mooi om te doen. Maar na het opstarten van mijn eigen bedrijf, TOP-Advisory, had ik even wat minder tijd en moest ik prioriteiten stellen.

 

Heb je voorkeur voor studiebijeenkomsten of webinars?

Geen uitgesproken voorkeur, wel fijn dat je niet hoeft te reizen, snel kunt schakelen, chatten etc., maar ontmoet ook graag fysiek andere mensen. Beide zijn interessant voor mij. Soms houd ik er zelfs een opdracht aan over!

 

Wat vind je van de ontwikkeling van KPS?

Het is een bevlogen club met enthousiaste en gedreven mensen. Mooie mix van verschillende achtergronden en ervaringen. Ik heb er altijd wat opgestoken en ervaar waar voor mijn geld.

 

Heb je een tip?

Blijf oog houden voor diversiteit en jongeren.
Ga zo door!

 

meer interviews lezen? kijk op Jubilerende leden in de spotlights