samenwerking KPS en PBM

KPS en PBM (Pensioen, Bestuur & Management) zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking krijgt vooral gestalte in het wederzijds gebruik maken van elkaars ‘podia'. Rode draad bij de krachtenbundeling is het streven naar kwaliteit en de drive om vanuit een onafhankelijke positie een stimulerende en constructieve bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van een toekomstvisie en het ontwikkelen, delen en verrijken van kennis binnen de pensioensector.

Concrete gezamenlijke acties:

KPS-deelnemers kunnen, voor zover ze dat nog niet zijn, op een aantrekkelijke wijze abonnee worden van PBM, met een korting van maar liefst 60% op de abonnementsprijs van het eerste jaar.
Naast de vier goed gevulde magazines per jaar ontvangt elke abonnee ook alle andere uitgaven van PBM zoals nieuw te verschijnen boeken in de dossierreeks (een herziene uitgave van het standaardwerk ‘Handboek voor Pensioenfondsen' staat op stapel). Daarnaast hebben abonnees toegang tot het besloten deel van de website, met een uitgebreide archief- en naslagfunctie.

De samenwerking zal op diverse manieren zichtbaar worden. In ieder geval zullen PBM en KPS over en weer zoveel mogelijk wetenswaardigheden delen en verspreiden. Zo verschijnt  in elk nummer van PBM een column van de KPS-voorzitter. Die is tevens toegetreden tot de Raad van Advies en redactieraad van PBM. Dat vereenvoudigt de inhoudelijke afstemming.

Colums van de voorzitter van KPS in PBM

 

Tot slot:

Abonnees van PBM krijgen de mogelijkheid, voor zover ze nog geen lid van KPS zijn, met maar liefst 50% korting in te schrijven voor de congressen van KPS. Aanmelden kan via de website van KPS.

 

Actueel
11 december webinar
lees verder »

vacatures pensioensector
lees verder »

 
| Postbus 44 | 3870 CA Hoevelaken | T 033 - 257 05 88 | info@kps.nl | www.kps.nl |