KPS beleid Coronavirus

Bij KPS is verbinding heel belangrijk. Die creëren we door uitwisseling van kennis en ervaringen, maar ook via persoonlijke ontmoetingen tijdens de vele bijeenkomsten. Juist in die ontmoetingen zijn we nu helaas beperkt. Bij de komende geplande bijeenkomsten zal gebruik worden gemaakt van digitale techniek om virtuele ontmoetingen te organiseren. Tijdens deze bijzondere en diepe crisis worden de uitdagingen van onze sector er niet kleiner op. Alle reden dus om elkaar ook in deze moeilijke tijd te blijven ontmoeten en inspireren. Bij de virtuele bijeenkomsten proberen we de programma's zo in te richten dat er optimaal ruimte is voor interactie.Voor de activiteiten die in de komende weken op de rol staan betekent dit het volgende:

Werkgroepen
Via video-overleg zullen de geplande bijeenkomsten zoveel mogelijk doorgaan. In overleg met de voorzitter(s) van de werkgroepen zullen virtuele meetings worden opgezet met ondersteuning vanuit het secretariaat. We vragen de voorzitters om alvast na te denken over een eventueel aangepaste agenda.

Bijeenkomsten
23 april organiseert KPS vanaf 14.00 uur een webinar, waarin voorzitter Alfred Kool verslag doet van de lopende activiteiten van KPS, een eerste blik geeft op de nieuwe website en de leden uitnodigt de thema's te delen die hen in deze bijzondere tijd bezighouden.
28 mei kun je vanaf 14.00 uur deelnemen aan de eerste virtuele studiebijeenkomst met het thema ‘Corona crisis en de impact op het beleggingsbeleid'. We hebben een interessant programma dat in deze tijd alleen maar aan belang toeneemt.
25 juni staat het zomercongres op het programma. We hopen van harte dat dit een fysieke meeting kan worden, het alternatief is een webinar of uitstel naar een later moment, of een combinatie van beide. Wij houden je tussentijds op de hoogte van de wijze waarop het congres zal worden ingevuld.

In deze bijzondere tijd, waarin uitzonderlijke maatregelen nodig zijn, hopen we van harte dat een ieder daar in goede gezondheid doorheen mag komen en we zien elkaar graag weer op een later moment.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen. Bel gerust met 033 -2580460.

 

Bestuur KPS

1 april 2020

 

Actueel
28 mei webinar
lees verder »

KPS beleid Coronavirus
lees verder »

vacatures pensioensector
lees verder »

 
| Postbus 44 | 3870 CA Hoevelaken | T 033 - 257 05 88 | info@kps.nl | www.kps.nl |